Melyik kontaktlencse márka vált be nektek? Nekem a cilinder miatt leszűkűlt a Bausch&Lomb Pure Visionra és a Ciba Air Optixra
Utolsó előttinek. Nem Te fogod kiválasztani, hogy milyen lencséd lesz. El kell menned optikába és rengeteg azt megelőző vizsgálat van, aminek eredmény függvényében a választási lehetőség igen csekély marad. Ezáltal fogsz lencsét kapni.
Utolsónak. Tehát a fiadnak +13,5 vagy közelre lát ilyen rosszul? :O Távollátása milyen?
Nem próbáltatok még éves lencsét? Most már nagyon jókat gyártanak, szintén lágy kontaktlencsék, egészen -20tól +20ig van dioptria. Vagy egyéb egészségügyi okból kifolyólag nem lehet neki?
Óh így megértem. Mennyi idős? Nem szeretnétek megműttetni?
Azt nem tudom, hogy teljesen megjavul-e vagy csak részben, de sok jót hallottam róla.
Én is szeretném megcsináltatni, de szemtengely ferdülésem van, így mindig szemüveges maradok :(
Bausch&Lomb Pure Vision nagyon rossz, én alig bírtam ki vele az 1 hónapot, sőt kidobtam 3 hét után!
Mekkora a cilindered?
Nekem csak feles cilinder kéne de azt elhanyagolom.
A Biofinity nekem is nagyon jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!