Melyik kontaktlencse márka vált be nektek? Nekem a cilinder miatt leszűkűlt a Bausch&Lomb Pure Visionra és a Ciba Air Optixra
a softlens az egyik legszarkább lencse. ezt még a gyártója is elismerte.
am a legjobb a biofinity. igaz hogy kicsit drágább még a pure visionnél is, de megéri.
vannak emberek akiknek jó az a lencse is. ha próbáltál mást(szilikon hidrogél lencsétlsd:biofinity,air optix aqua)akkor érzed a különbséget. Am én is használtam iweart, de nekem nem jötte be, mert mint minden hema lencse, ez is száritotta a szemem.
am én a softlenset 3 hét után kidobhattam..isteni volt, hogy kifizettem annyit, és nem tartott ki fél évig...
aham. Rengeteg fajta lencsét kipróbáltam, mire ez bevált.
Volt amelyiket beraktam, és rögtön ki is kellett vennem, mert a szememet sem bírtam kinyitni.
Mi volt a problémád vele? Miért kellett kidobnod?
Számomra mondjuk elképzelhetetlen a szemszárazság, mivel nekem fele annyi könnyet termel a szervezetem, mint egy normál embernek és nem használok műkönnyet.
Egyébként nem, mintha kötekedni akarnék, de míg:
a bionifity-nek 48%
az air optix aqua-nak 33%
addig a soflensnek 59%-os a víztartalma.
Egyébként az enyém nem softlens, hanem soflens ezért valószínűleg nem ugyanarról beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!