Ha rövidlátó vagyok, és nem hordom a szemüveget, akkor romlani fog a szemem? Ha igen, akkor miért?
Szia! Én is rövidlátó vagyok kiskorom óta.14 éves koromtól szinte soha nem hordtam és mégis javult a szemem. Most kismama vagyok és szükségem van rá (-0.5 és -1.5 diopriás).
Ajánlom figyelmedbe a Tökéletes látás szemüveg nélkül c.könyvet.
Igen, ha szemuvegre van szukseged, akkor mindenkeppen hordanod kell.Tudom nem konnyu elfogadni, hogy matol szemuveges vagyok, de sajnos muszaj.
Nekem is 1 honapja van szemuvegem es nagyon ki voltam keszulve, amikor megtudtam, hogy nem latok jol, de hidd el azota teljesen mas a velemenyem, sot azota meg is szerettem es azt se feledd, hogy a szemuveg divatos es mostanaban tenyleg nagyon szep szemuvegkereteket keszitenek.Szoval en csak annyiban szeretnek neked segiteni, hogy ne idegenkedj a szemuvegtol, mert nincs amiert, meg az is lehet, hogy megszereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!