Elegem van hogy rossz a szemem! Mit csináljak?
A kontaktlencse is egy megoldás, de macerásabb mint a szemüveg. Azt csak simán felteszed és kész, de nekem pl bent se maradhat a lencse éjszakára mert begyullad (kb én vagyok az egyetlen akiről tudok, eddig bárkitől kérdeztem hónapokig van/volt a szemükben a lencse mégsincs semmi bajuk...), kivenni, szitán tartani, vinni magaddal a tokot meg folyadékot mindenhova, ha haveroknál vagy akkor ha kell kiszedni..idegesítő. Meg nekem sokat kell mozgatnom, mert kiszárad a szemem, ráragad és csíp, szúr minden bajom van...
A lézeres műtét se rossz ötlet, én is megcsináltatnám ha lenne rá pénzem, úgyh nálam ez elég sokáig felejtős..
Egyetértek az előzővel, nincs vele annyi macera, mint mondják. De ha csíp, szúr, akkor ne használd. Menj el szemészhez, aki megvizsgálja a szemed, és ad neked egy próbalencsét ingyen, tokot hozzá, és tisztító folyadékot. Elmondja, hogy hogyan kell betenni, tisztítani. Nagyon figyelj, és jegyezd meg jól, amiket mond. Mindig tarts be az utasításaid, így egészen biztosan nem lesz semmi gondja a szemednek. Ha nem bántja, és 1 hónap használat után úgy gondolod, hogy szeretnél, akkor rendelni netről is, ami jóval olcsóbb, akár feleáron is hozzájuthatsz. Körülbelül havi 2000Ft egy hónapra, ha minden nap használod, de ha nem, például nem egész nap van benne a szemedben, hanem ha hazaértél szemüvegre váltasz, vagy ha otthon vagy nem hordod, akkor persze sokkal tovább jó, nekem körülbelül 2 hónapig.:)
Remélem segítettem valamit.
18/L
Dexter is megcsinálta a lézeres szemműtétet, aztán meg is lett az eredménye... XD :D
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!