Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Adnátok tippeket fáradt szemre?

Flora08 kérdése:

Adnátok tippeket fáradt szemre?

Figyelt kérdés
Vizsgára tanulok, de sajnos a könyvet, amiből készülni kell, csak 1-2 példányban találtuk meg az egyetemi könyvtárban, ezért a csoporttársam beszkennelte a könyvet, hogy mindenkinek meglegyen. A baj az, hogy így laptopról tanulom, és pár oldal után nagyon elfárad a szemem. A nyomtatónk rossz, úgyhogy kinyomtatni sem tudom. Tudnátok valami tippet, hogyan "pihentessem" a szemem?
2011. máj. 24. 11:48
 1/5 anonim ***** válasza:
szemcsepp
2011. máj. 24. 12:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Alvás.
2011. máj. 25. 08:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Kiülni az ablakba, 10 centire tenni magadtól az ujjad a szemed elé. És fókuszálni közelre és távolra 5 percen át, szépen lassan lazán.
2011. máj. 25. 23:13
 4/5 anonim válasza:
Én is jártam így, én ilyenkor kimentem a mosdóba arcot mostam és kinéztem az ablakon és nézelődtem pár percig, aztán csukva tartottam pár percig (közben zenét hallgattam stb) az agyamnak is jót tett letisztázni az addig olvasottakat.
2011. máj. 26. 12:18
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) (sikerültek a vizsgák) :)
2011. máj. 31. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!