Most akkor mit csináljak?
Figyelt kérdés
ma voltam szemésznél,és kaptam új kontaktlencsét,mert az optikába,ahova járok,új fajta kontaktlencsét rendeltek,és mondta az optikus,hogy érdemes lenne kipróbálnom,mert ez olcsóbb.úgyhogy kaptam új lencséket,de ma bontottam fel egy újat a régi fajtából.az orvos azt mondta,hogy azt ki kell dobnom,(vagy ha minden nap cserélem rajta a folyadékot,1-2 hétig használhatom)mert egy hónap alatt lejár a szavatossága.anya azt mondta,hogy ki ne merjem dobni,nincs neki arra pénze,hogy itt "szórakozzak vele." -.- szerintetek kidobjam vagy ne?volt,aki "lejárt szavatosságú" kontaktlencsét használt? lett tőle baja? 15/L2011. máj. 20. 17:24
1/1 anonim válasza:
Azt csináld amit az orvos tanácsol... ne dobd ki, de ne is hord.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!