Hány dioprtrinától kell jogosítványhoz szemüveg?
Ez az.. az én szemüvegem is 60ezer forint(páromé meg 200) s legyen plusz szemüveg.. Persze....
S évente menjek uj szemüveget csináltatni meg stb...Egyébként szerintem ha a jogsidra rá van irva h szemüveggel vezethetsz akkor csak ugy.. S vizsgára vigyél másik szemüveget is. Páromat ezért nem engedték vizsgázni..
ma 09:45
Jól értelmeztem, hogy a férjednek is pótszemüveget kellett vinni? Akkor nem mondott hülyeséget a háziorvosom?
Az a baj, nem tudni mikor jön a rendőr, és hogy látja e messzirol, h rajtad már ott a szemcsi, vagy nem : D
ha nem látja, mindegy, mert mire odamegy már a kezedben a szemüveg..
lézeres szemműtét egyébként segít?
pótkormány XDD
hát pórkerék :' D meg egyéb kapcsolokhoz izzók : D
Én most vizsgáztam, nem szólt érte, h csak a fejemen van, és nicns a nyakamba még egy.. : D
Frankón kicseszész amúgy, egyáltalán nem látok rosszul, oktatásnál mindig szemüveg nélkül vezettem, sose volt probléma belőle.. másodperces lámpákat láttam kozelebbrol tisztán, h mennyi is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!