Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Hány dioprtrinától kell...

Hány dioprtrinától kell jogosítványhoz szemüveg?

Figyelt kérdés
mínuszba és pluszba is.. tehát mennyinek kell lennie minimum, hogy szemüveg nélkül vezethessen valaki.
2011. máj. 17. 09:19
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Puff, és ha valakinek nincs pénze plusz szemüvegre? Mert pl. nekem mindig egy jó szemüvegem van egyszerre.
2011. máj. 17. 09:41
 12/33 anonim ***** válasza:
Én is ezt kérdeztem. De a doki azt mondta, hogy ne foglalkozzak vele. (Nekem is úgy van ennyi, hogy a karcosokat se dobom ki, otthonra takarítani, kertészkedni stb. jó az még alapon)
2011. máj. 17. 09:42
 13/33 anonim ***** válasza:

Ez az.. az én szemüvegem is 60ezer forint(páromé meg 200) s legyen plusz szemüveg.. Persze....

S évente menjek uj szemüveget csináltatni meg stb...Egyébként szerintem ha a jogsidra rá van irva h szemüveggel vezethetsz akkor csak ugy.. S vizsgára vigyél másik szemüveget is. Páromat ezért nem engedték vizsgázni..

2011. máj. 17. 09:45
 14/33 anonim ***** válasza:
S apumnak is bele van irva a jogsijába s ő fel se veszi a szemüvegét.:D:D
2011. máj. 17. 09:45
 15/33 anonim ***** válasza:

ma 09:45

Jól értelmeztem, hogy a férjednek is pótszemüveget kellett vinni? Akkor nem mondott hülyeséget a háziorvosom?

2011. máj. 17. 09:47
 16/33 anonim ***** válasza:
Engem engedtek egy szemüveggel vizsgázni. Pedig akkor még nem is használtam kontaktlencsét. De ez milyen hülye felfogás már. A mostani 40 ezer volt akcióban, és ennek örültem mint a fene, hogy kifogtam,mert amúgy simán kijön egy százezerből. Ennyi erővel legyen nálad pótkormány, mert mivan ha kiesik.
2011. máj. 17. 09:47
 17/33 A kérdező kommentje:

Az a baj, nem tudni mikor jön a rendőr, és hogy látja e messzirol, h rajtad már ott a szemcsi, vagy nem : D

ha nem látja, mindegy, mert mire odamegy már a kezedben a szemüveg..

lézeres szemműtét egyébként segít?

2011. máj. 17. 09:48
 18/33 anonim ***** válasza:
Lézeres szemműtéten én is gondolkodtam. Az a baj vele, hogy még annyira újdonság, hogy most az van, hogy akik megcsináltatták a legtöbbnek jó lett a szeme. De vajon 40 év múlva is jó lesz e?
2011. máj. 17. 09:49
 19/33 A kérdező kommentje:

pótkormány XDD

hát pórkerék :' D meg egyéb kapcsolokhoz izzók : D

Én most vizsgáztam, nem szólt érte, h csak a fejemen van, és nicns a nyakamba még egy.. : D

Frankón kicseszész amúgy, egyáltalán nem látok rosszul, oktatásnál mindig szemüveg nélkül vezettem, sose volt probléma belőle.. másodperces lámpákat láttam kozelebbrol tisztán, h mennyi is..

2011. máj. 17. 09:50
 20/33 anonim ***** válasza:
50%-tól írják bele a jogosítványba, hogy kell szemüveg. Ha a szemészeti táblát a piros vonalig el tudod olvasni, akkor nincs gond...
2011. máj. 17. 10:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!