Mitől romolhat a szemem?
Azért próbálj meg tenni ellene.
- Óránként állj fel 10 percre mozogni a gép elôl úgyis :) és akkor nézz távolra, ki az ablakon.
- Szedj vitamint vagy egyél sok vörös-narancs színû zöldséget, gyümölcsöt (répa, áfonya).
- Néha legyél szemüveg nélkül kicsit. Pl, ne azzal olvas, közelre úgyis látsz.
- Ha épp ráérsz (pl. utazás közben vagy órán :)), tornáztasd a szemed, nézzél közelre, majd távolra, jobbra, balra, le, fel, írj le vele kört, nyolcast, végtelent...
Tényleg sokat számítanak ezek.
Nekem általánostól romlott, kb. 18 évesen állt meg, most 31 évesen még mindig -3.5, pedig egyfolytában képernyôzöm, jóval többet, mint gimiben.
Keress rá a neten a Bates-módszerre. Ez a kedves
riember (elhúnyt szegény, isten nyugasztalja) rájött hogy a szemorvosok mind ideáig tévednek, és a szemüveg csak rontja a látást. Én ezzel a módszerrel 2 hónap RENDSZERTELEN és ritka gyakorlással fél dioptriát javultam. Volt egy férfi, aki 40 éve hordott szmüveget, és Bates 15 perc alatt meggyógyította. Nem hülyeség. Két lábon járó bizonyíték vagyok rá, hogy működik. A hitetlenkedőknek meg csak annyit mondok: Én a saját szememnek hiszek^^
egy hasonló oldal: szemtorna.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!