Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mi lehet a baja a szememnek?

Mi lehet a baja a szememnek?

Figyelt kérdés
Kontaktlencsét használok, és észrevettem, hogy látszik pár piros ér a szemem fehér részén (mióta használom a lencséket ott van), és a bal szemem kicsit érzékeny mikor kiveszem a lencsét. Nem fáj, nem könnyezik, nem "csipásodik" be reggelre, nem szúr, és a kontaktlencse viselés sem kellemetlen, ugyan olyan mint ezek előtt. Be akar gyulladni a szemem, vagy szokott ilyen lenni a kontaktlencséseknél? Minden esetre a hétvégén pihentetem, nem teszem be a lencsét.
2011. ápr. 8. 20:14
 1/3 anonim ***** válasza:

visine szemcsepp

mindnere jó

én volt hogy egész éjjel hegesztettem pajzs nélkül, másnap délutánra gyönyörűen bepirosodott, és csípásodni is kezdett.

go patika visine szemccseppet ajánlottak..vettem másnapra már szinte teljesen elmult pirosság is alig látszott.

szal jó cucc...

2011. ápr. 8. 20:18
 2/3 anonim válasza:
Kontaktlencséseknél előfordul ilyen. A lencse miatt kevesebb oxigén jut a szemedbe, ezért a külső, fehér részen lévő erek feldagadhatnak, hogy több oxigént tudjanak szállítani. Szerintem ha tényleg nem fáj, nem érzel semmit, akkor nem lehet baj, de azért kérdezd meg az orvostól, és talán az is jó ötlet, hogy pihenteted a szemed pá napig. Sok sikert!
2011. ápr. 10. 12:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha nem szeretné, hogy komolyabb probléma legyen a dologból, konzultálj a kontaktológusoddal. Elképzelhető, hogy a lencse nem megfelelő, túl szűk, és elszorítja a szaruhártyát. A visine szemcseppet ne használd, abból nem sok jó fog kisülni. Ha nem sikerül megoldást találnod, keress meg magánban, és szívesen segítek.
2011. ápr. 11. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!