Ki tudjátok olvasni?
Figyelt kérdés
Érdekes módon szemüveggel a kis alakzatokat láttam, amint levettem egyből a szöveg látszott jobban. -4 dioptriásak a szemeim... Tehát úgy látok mint egy Japán? :D Vagy miért van ez?
2011. ápr. 8. 15:45
2/10 A kérdező kommentje:
japán, kicsi betűvel :)
2011. ápr. 8. 15:50
3/10 anonim válasza:
baromság, rossz szemmel pont hogy el lehet olvasni, szemüveggel meg nem... ha széthúzod a szemed akkor homályosabban látsz, azért tudod elolvasni
5/10 anonim válasza:
Én sehgysem tudom kiolvasni. Mi van oda írva?
6/10 A kérdező kommentje:
Menj távolabb a képernyőtől :)
2011. ápr. 8. 15:57
7/10 anonim válasza:
Én képernyőtől 20 centire első pillantáskor el tudtam olvasni, szerintem tökéletesen látszik, nem kell széthúzni. :D Nem vagyok amúgy szemüveges. :) No sex causes bad eyes van odaírva
8/10 anonim válasza:
Egyszerű a magyarázat: megváltozik a szemünk fénytörése. Próbáld ki a következőt: borotvapengével vágj egy vonalat egy papírlapba, nézz a Nap felé és meglátod a hidrogén színképvonalait. Ezen alapszik az ún. lyukszemüveg működése is. Mivel a szemüveged mínuszos, ha átnézel egy pici lyukon, akkor mindent élesen fogsz látni. Persze szemüveg nélkül.
9/10 anonim válasza:
Tök vicces.Kiprobáltam osszehuzott szemmel nme széthuzott,el tudtam olvasni.KIprobáltam egy szemmel ,ugy is el tudtam olvasni.Söt a jobb szememen tompalátás van de még azzal is megláttam elég jól.Két szemmel simán viszont egyáltalán nem.
10/10 anonim válasza:
ez durva
amíg nem húztam szét semmi
ahogy kínai lettem egyből láttam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!