Miért bántja a szememet a fény? Nagyon érzékeny rá mostanában, réggebben ilyen nem volt! Kinek volt már ilyen baja?
Pl ha kinézek az ablakon akkor már hunyorítanom kell, ha még a nap is süt akkor meg mégjobban érzékeny a szemem, de ehhez nem kell belenéznem a napba, sőt nem is tudok!
Meg ha reggel felkelek nem tudom kinyitni a szemem azonnal, mert annyira bántja a fény, kb fél órát kell szórakoznom mire rendesen ki tudom nyitni, de még utánna is nagyon érzékeny a szemem!
Hirtelenbe most mit tudnátok erre ajánlani, mert per pillanat nincs időm elmenni az orvoshoz, esetleg valami szemcsepp?
De nekem nem csak a napfény bántja, ha be van borulva akkor is!
Meg ha fúj a szél akkor is fáj és könnyezik, inkább becsuknám!
lemaradt, hogy persze ha szükséges.
Én szemész előtt csak úgy nem vennék szemcseppet.
Szerezz egy jó napszemüveget. Semmit nem tudsz vele, de orvossal persze nézesd meg
Amúgy meg a borúsabb idő a legrosszabb, a szűrt fényt nem bírja senki szeme igazán. De átérzem, egész nap hunyorgok, szűrt fényben könnyezek, és mivel szemüveges vagyok, még csak a napszemcsivel se úgy vagyok, mint mások. :D Na nem mintha azt szeretné a szemem. -.-
Nekem is ez van. Régebben sokkal jobban mirtam a fenyt, de mostmar azt se birom, hogy ha a padomra (iskolaban, ablak mellett) ra süt a nap.
Nem tudom miert van.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!