Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mi baja a szememnek? (bővebben...

Mi baja a szememnek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Már kb 1 hete tiszta piros a szemem, eres és a szemgolyóm mellet piros foltos is.Főleg a bal szemem piros nagyon de egy kicsit a jobb is mostanában. Csepegtetem Visinnel is meg egy másik fajta szemcseppel is. Már 2-3 éve hordok kontaklencsét és az reggel 8-tól úgy délután 5-ig van bent minden nap. A szemem nem fáj csak ha csepegtetek bele. Kontaklencse még nem használódott el. Orvosnál még nem voltam, de ha lehet nem is mennék mert valószínűleg csak egy cseppet fog felírni. Légyszíves írjatok ha tudtok valamit! Előre is köszönöm egy 16 éves lány :)

Ui: szempillaspirált használok de nem hiszem hogy attól van mert este mindig lemosom a sminkem. Általában 6-7 órát szoktam aludni.

2011. ápr. 6. 17:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Pedig lehet a szempillaspirál vagy a sminklemosóra vagy allergiás. Nekem is volt egy idő mikor szempillaspirált használtam és mikor leszedtem utána reggel vagy rögtön utána pár perccel piros lett, meg volt, hogy eres lett. Szerintem allergiás lehetsz rá.Én abbahagytam. Viszont én allergiás is vagyok pl poratkára, parlagfűre. Lehet te is az vagy.

Vagy túl sokat számítógépezel.

Vagy esetleg kötőhártyagyulladásod van, nekem még akkor voltak ilyen tüneteim ami még fejfájással is párosult meg könnyezéssel.

2011. ápr. 6. 17:59
 2/5 A kérdező kommentje:
:S köszi a tippet akkor most nem használok aztán hátha jobb lesz:S bár hétvégén se volt rajtam mégis piros volt:S vagyis igazából el sem tűnt és enyhülni se nagyon enyhült :S allergiás nem vagyok én semmire egyébként
2011. ápr. 6. 18:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Voltál allergia vizsgálaton?

Lehet elkéne menni házidokihoz. Ha nem volt rajtad szempillaspirál akkor lehet, hogy valami más okozza.

Lehet egy orvos jobban megtudná mondani:s.

2011. ápr. 6. 18:15
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha még nem voltál orvosnál, akkor menyj el. Begyulladt a szemed, antibiotikumos szemcseppet fognak elírni, és megoldódik a probléma. Ha nem mész el, akkor csak rontod a helyzetet. Átviheted egyik szemről a másik. A kontaktlencsét felejtsd el 1 hónapig. Amit épp használtál. dobd el, mert visszafertözhet. A visin szemcseppet felejtsd el, mert csak rosszabb lesz a helyzet. Amíg nem jutsz el a szemorvoshoz, az AMO cégnek van a Blink intensive szemcseppe, ami enyhít addig is a tüneteken. Szemüveg, pihenés, nincs szolárium. Sminkelésnél: Be a lencse, utánna smink. Visszafelé kialencse, lemos a smink! Ha lenne még kérdésed, írj egy e-mail.
2011. ápr. 11. 18:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!
2011. jún. 29. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!