Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Szokott valakinek fájni a szeme?

Zitaszabo kérdése:

Szokott valakinek fájni a szeme?

Figyelt kérdés
Szokott fájni a szemem. Nem olyan gyakori. Mondjuk ugy évi 10 15 alkalommal. ILyenkor érzem az egész szemgolyómat mint hogyha jo nehéz lenne és legszívesebben kiszúrnám hogy elmujjon az az őrjítő fájdalom. Sokszor majd bele őrülök. És néha az is vele jár hogy annyira fáj már hányok is tőle, de ez ritkább. Ha nektek szokott ilyen lenni, mit szoktatok csinálni? Mennyire hatásos?
2011. febr. 16. 21:33
 1/5 anonim ***** válasza:
És ezzel még nem mentél el orvoshoz?
2011. febr. 16. 21:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát....őőőőő---nem mentem el..
2011. febr. 16. 23:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Pedig szerintem ideje lenne. Azért ez ilyen mértékű szemfájdalom nem hiszem, hogy normális.
2011. febr. 16. 23:10
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen , lehet ,de azért érdekelene, hogy akinek szintén van ilyen az h éli át és mit tesz ellene.Már ha tud valamit tenni ellene,hogy megszünjön.
2011. febr. 17. 14:33
 5/5 anonim ***** válasza:
nah nekem is szokott ilyen lenni és a legbulibb h pont ebben a pillanatban is az van... x) jól idözitek. én annyit teszek h lehunyom a szemem ( bár akkor is roh@dtul fáj) és megprobálok elaludni. majd mikor felkelek már türhető
2011. márc. 3. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!