Mit mérnek, hogy mérik, amikor kontaktlencsét szeretne valaki?
Figyelt kérdés
Ha kontaktlencsét szeretnék,mi mindent mérnek,és milyen eszközökkel,hogyan?Tudom,hogy szemgörbületet is mérnek,azt mivel és hogyan?Légyszi ne írjátok,hogy majd meglátom..nagyon ideges vagyok,és szeretném tudni előre,hogy mit hogyan csinálnak.Köszi!2011. febr. 11. 21:54
1/1 anonim válasza:
Szia, fejedet lerakod egy gépre, és rádszólnak, hogy mikor melyik irányba nézz. Egy erősen lámpával világítja orvos, és úgy megnézi. Nem fáj, csak kicsit kellemetlen. Ha most először lesz kontaktlencséd arra készülj, hogy nagyon nehezen fogod tudni berakni, mert nehéz hozzászokni. Remélem tudtam segíteni :) Hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!