Aniangyal kérdése:
Mennyire romlik a szemem, ha egy rossz szemüveget hordok?
Figyelt kérdés
1 éve kaptam egy új szemüveget aminek a bal lencséje -2,5 jobb lencséje -3,0 dioptriás. Körülbelül 7 év alatt romlott ennyire, mert ezelőtt nem viseltem semmit, se kontaktlencsét se szemüveget. Most meg folyamatosan hordtam a nekem valót, de azt mondták a szemészeten, hogy megint romlott, és most nem tudom mit csináljak, mert lézeres szemműtétre nincs pénzem.2011. febr. 4. 12:12
1/2 anonim válasza:
ez semmi, nekem folyamatos hordás mellett 7 év alatt 6 dioptriát romlott, nem 3-at!! és félévente elmentem szemészetre
2/2 anonim válasza:
nem a szemüvegtől romlik a szemed, lézerest meg csak akkor csinálnak, amikor megáll a romlás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!