Mi volt ez? Nem láttam semmit 2 percig.
Figyelt kérdés
reggel lementem a gyógyszer tárba és menet közbe rágyújtottam. a felénél olyan érzésem volt mint mikor szémmonoxik mérgezést kapok.. fejfájás, szédülés stb. elnyomtam és mentem tovább.. mire odaértem a gyógyszer tárba már szarul voltam.. kezdtem szarul látni és fél percen belül nem láttam semmit.. láttam rajtam az gyógyszerés is úgy leültetett meg hozott vizet. kb 2 perc után rendesen láttam, de kivert a víz nagyon durván. aztán végülis hazajöttem és elmúlt minden..
16/f
2011. jan. 18. 12:14
2/4 anonim válasza:
Gondolom,a cigarettában is lehet szénmonoxid,meg még ki tudja,hány féle káros vacak.Szerintem attól lett bajod,szűkíti az ereket és az simán okozhat rosszullétet,főleg,ha amúgy sem vagy jó passzban.
3/4 anonim válasza:
Sokat segít, ha kinyitod a szemed ;)
Esetleg a csipát töröld ki belőle .)
4/4 anonim válasza:
bezony, a bagó szűkíti az ereket. Reggel a vérnyomás alacsony, a pulzusszám is alacsonyabb, az erek is szűkebbek. De az is lehet, hogy van valami veleszületett érszűkület is. Én elmennék dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!