Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » 15évesen lehet kontaktlencsén?

15évesen lehet kontaktlencsén?

Figyelt kérdés
2011. jan. 8. 16:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen! Lányomnak 14 évesen már kontaktlencséje volt, mert a sportolás nem ment volna szemüveggel.
2011. jan. 8. 16:34
 2/8 anonim ***** válasza:
én is 15vagyok és van lencsém:)
2011. jan. 8. 16:39
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen, nekem 14 éves koromtól van, de ez attól is függ h mennyire vagy szellemi érett,menyire tudsz vigyázni és ki/be tudd rakni a lencsét magadtól
2011. jan. 8. 16:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen, menj el vizsgálatra, ott elmondanak mindent :)
2011. jan. 8. 16:52
 5/8 anonim válasza:

Én is 15 vagyok, és egy éve van kontaktlencsés, bár csak alkalmi. A legfontosabb dolog valóban az, hogy mennyire vagy szellemileg érett hozzá. El kell viselni, hogy hozzányúlsz a szemedhez, hogy belecsípsz egy kicsit amikor kiveszed. No és fő a tisztaság... persze ha nem akarsz fincsi kis begyulladt szemeket!

15L

2011. jan. 10. 18:35
 6/8 anonim ***** válasza:

Én is 15 évesen kaptam, már 10 éve hordom.

A hozzászokási idő után már mindig abban mentem suliba, azóta is ha nem otthon vagyok, szinte mindig lencsét hordok.

2011. jan. 10. 20:07
 7/8 anonim válasza:
Lehet.Én 10 éves vok,és kontaktlencsém van.De nekem azt mondták,hogy az mindegy hány éves vagy,csak be tudd rakni,meg ki tudd venni,és tudd tisztán tartani.De elvileg ez rontja a szemet,de én utáálom a szemüveget szaal..(:
2011. jún. 14. 19:14
 8/8 anonim válasza:
15vagyok és most lett havi kontaklencsém nem rég.. :)
2011. júl. 1. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!