Mikor fog elmúlni? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
szaruhártya gyulladásom van kaptam pupilla tágítót naponta 2x csepegtetni sajnos alig látok, suliba sem tudtam menni egyszer mentem ki a hét alatt a városba de alig láttam főleg a fénybe, holnaptól mehetek suliba de még mindig alig látok, most mit csináljak?2011. jan. 6. 11:26
1/2 anonim válasza:
Túlélsz :) Nekem anno árpa volt a szememen (oké, nem ugyanaz :)), vagy 2 hétig annyira folyt a könnyem, hogy semmit nem láttam. Bejártam így suliba, elvégre mit tehettem volna... Persze nálad ez függ attól is, hogy mennyire látsz/nem látsz. Ezt neked kell tudnod.
2/2 anonim válasza:
Ha mind a két szemed egyforma rossz, akkor szerzel egy botot, és végigkopogtatsz vele a suliig. Bekísér valaki a suliba. Napszemüveget teszel fel. Leragasztod a rossz szemedet. Nem mész iskolába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!