Valaki tud adni tanácsot?
Figyelt kérdés
az egyik osztálytársam velem egyidőben kapottt szemüveget (kb.3 éve) és ő nem hordta én pedig igen és az ő szeme sokkal job ma mint az enyém.esetleg a most én 3 év mulva (kb.) elkezdek szemüveg nélkül élni, látni, járni nem tom megfogalmazni akkor az én szemem is jobb lesz??????esetleg tudtok adni más tanácsokat hogy hogyan javitsam a szememet?2011. jan. 5. 20:29
1/2 anonim válasza:
Nem, ez nem így működik. Ez teljesen egyéni dolog, hogy kinek javul a szeme. Van aki pl 3 év alatt simán megvakulna (nem szó szerint) ha nem hordaná a szemüvegét.
Konzultálj a szemészeddel, hogy milyen szemtornákat javasol.
2/2 anonim válasza:
Vagy lehet olyan volt neki ami elmúlik! De ha nem hordja a szemüveget lehet romlani fog újra! Én azt ajánlom hord! Ha jól látsz vele akkor nem romlik tőle az biztos de ha nem látsz jól vele akkor cseréltesd ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!