Mit csináljak ha a mamám szeme szürkehályogos? és nem akarja megműteni?
Egy ilyen műtétnél még csak el sem altatják. Mert kb időseknél az lenne a legnagyobb kockázata, hogy nem ébred fel. De nincs altatás se.
Egy ilyen műtét kb. 15 perc, és futószalagon megy tényleg:D Láttam párat a nyáron:) Kérd meg, hogy a kedvedéért menjen el orvoshoz. Csak beszéljen vele. Mondja el, hogy mitől fél, hátha az orvos meg tudja nyugtatni:)
köszönöm a válaszokat!
csak a mamám alig tud menni meg fullad és nem tud elmenni az
orvoshoz
őőőő................
mondok hasznos információkat:
szívbeteg....
májbeteg.....
nehezen megy.....
alig lát.....
és a korát mondom
64 éves
Születési idő: 1946. november 18.
na de akkor most mi van?
mit csináljon ha nem akarja megműteni?
kérek egy konkrét jó és szépen kifejező választ!
már bocsi csak sajnálom mamát mert egyre rosszabb!
:(
Én 66 éves vagyok, és tavaly májusban csinálták meg a szemműtétet, szürkehályogra. Valóban úgy van, ahogy az előző leírta, 15 percig tart, gyakorlatilag semmit sem érzel, és a műtét után már mehetsz is haza. Előtte laborra, tüdőröntgenre, és belgyógyászatra kell menni. De mindezek előtt, a műtétet végző szemész megvizsgált, hogy szükséges e a műtét, és a szemem milyen állapotban van.
Szal elég sok járkálással jár együtt a dolog. Most január 23.-án csinálják a másik szememre. A hatása egyenesen csodálatos. Én a 4 dioptriás szemüvegem raktam le. Egyáltalán nincs szükségem rá, sem közel, sem távollátáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!