Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mitől lehet ez? ( bármit...

Mitől lehet ez? ( bármit tudsz ezzel kapcsolatban írj)

Figyelt kérdés

Nem merek elmenni szemorvoshoz,mert nem merem elmondani,hogy pontosan mi a problémám,ezért írok most ide.

Pontosan megpróbálom leírni,sok oldalt végigolvasta,de konkrétan olyan problémával nem találkoztam,mint az enyém.

Fehér színű váladék jön a szememből ( példát mondok: baráti társaságban beszélgettünk,és egy ismerősöm mondta,hogy " mi az ott a szemednél",én odanyúltam,és egy egy fehér,ragacsos állagú valamit tudtam szabályosan kihúzni!!! a szememből...

Nagyon gusztustalan..

Ez régóta fenn áll,és nem tudom,hogy mit csináljak.

Naponta minimum 10*er kell tisztítanom a szemem,hogy más ne vegye észre..

2010. dec. 19. 22:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez valami bakteriális fertőzés. A nyulaknál szokott előfordúlni. Nincs véletlen nyuszid? Menjél el szemorvoshoz.
2010. dec. 19. 22:54
 2/8 A kérdező kommentje:

Nincs.Mindig kezet mosok,ha hazaérek az az első.Fogalmam sincs,hogy egyáltalán mitől lehet ez.

Köszönöm,h írtál!:)

2010. dec. 19. 22:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Pontosan honnan jön ez a váladék? Gyulladás kíséri? Mindkét szemed érintett? Akárhogy is, ez nagyon nem OK, el kéne menni szemészhez, nem fog kinevetni az biztos.
2010. dec. 19. 23:05
 4/8 A kérdező kommentje:

A szemüregből jön,egész pontosan a szemüreg felső részéből.

Félek,hogy mit fog mondani,de tudom,hogy ez nem normális,és el kell mennem.Csak kíváncsi voltam,hogy ismerőse ez valakinek.

2010. dec. 19. 23:08
 5/8 A kérdező kommentje:
Nincs gyulladás,és mindkét szemet érinti.
2010. dec. 19. 23:08
 6/8 anonim ***** válasza:

Bakteriumos vagy virusfertozes, allergia, a szembe kerult idegen test, de lehet altalanos is, pl. a mirigyek eltomodese vagy mergezes.

Tunete lehet, erzekenyseg, duzzadas, fajdalom, viszketes, lerakodas, gennyfolyas stb...

Legyszives elmenni orvoshoz, s nem ertem, hogy mi ebben a szegyelni valo, ha netan valami fertozesed van!

2010. dec. 20. 04:54
 7/8 anonim ***** válasza:

Úristen, emiatt nem mersz elmenni? Ez egy tök általános szemészeti probléma, nem fognak kinevetni.

Amikor olvastam, hogy nem mered elmondani a dokinak, legalább olyanra gondoltam, hogy pl. valami hülyeséget belekentetek a pároddal szeretkezés közben. Síkosítót vagy mit tudom én.

Szóval nyugi, menj dokihoz, nem fog hülyének nézni, ORVOS. Látott már ilyet sokszor. Ez olyan, mintha a boltban nem mernél parizert kérni, mert mit gondolnak. Mellesleg a szemed nem játék, ne játssz vele, szóval irány a doki!

2010. dec. 20. 09:07
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!!:)

Elmegyek:)

2010. dec. 20. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!