Létezik olyan hogy "szétreped" a szemhéjam?
Mostanában kb 2 hete azt vettem észre hogy a szemem sarkában hosszabban szét van "nyílva" a bőr mint normál esetben.Így olyan mint ha kicsi lenne aszemgolyó a szemhéjhoz képest.Mitől lehet ez?Nem érzek semmit nem fáj és ugyan úgy látok.Esetleg olyan lehet hogy mostanában hideg van és én reggelente bringázok meg napközben motorozok is és a hidegmiatt "megnyúkil a bőr"?Bocs de ilyen téren teljesen hülye vagyok.
Clean and clear arclemosót használok.Esetleg attól?
Bocs a hülye fogalmazásért de máshogy nem tudom elmagyarázni.
Mindenképp bőrgyógyász vagy szemész szakorvos "szakvéleményét" kérd ki. Sokszor a megfelelőnek hitt kezelés még többet árthat, és a végén krónikus eset lesz belőle.
Biztos, hogy egyszerű a magyarázat, és a doki egy legyintéssel elintézz, de ezt az időt semmiképp se sajnáld magadtól. Ráérsz utána megint mocizni, de legalább nyugodt leszel, és, ha lelkileg sem ezen aggódsz, akkor a gyógyulás is pikk-pakk meglesz!"
Bátorság! Félre a lustasággal és a félelemmel! Küklopsz akarsz lenni? Oh, Sorry! Ne hagyd 2011-re a dolgot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!