Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Kontaklencsések, nem túl sok...

Kontaklencsések, nem túl sok a pepecselés nektek?

Figyelt kérdés

Azon filóztam hogy hogyan lehetne gyorsítanom a dolgokat... pl. ha bulizni megyek le kell mosnom a sminkem mielőtt újat teszek fel (nyilván nem ugyanolyan sminkbe megyek bulizni mint amibe suliba péntek este) és nem festek rá a régire, de ahhoz hogy lemossam a sminkem ki kell vennem a lencsém... kiveszem, smink lemos, lencse újrabetesz, megint smink. Hajnali 3kor hazaérek, akkor is mossam le a sminkem meg vegyem ki a lencsém... :/ lencsét tisztítani kell, stb :/ kicsit sok a pepecselés, ti hogyan teszitek egyszerűvé ezt?

a sminket meg azt mondják nem szabad úgy lemosni h bennvan a lencse...

17/l

2010. dec. 10. 19:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Én lemostam a sminket úgy, hogy benn volt a lencse..nem lett belőle semmi, azóta is így van, ha napi cserés lencsém van..mondjuk nekem night and day van.Kényelmesebb és havonta veszem csak ki, amikor újat rakok fel.
2010. dec. 10. 19:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is ilyen lencsém volt, és én is utáltam már, hogy kivesz-betesz, de szerintem próbáld meg a 30 naposat. Beteszed, és egy hónap múlva kiveszed :) Nagyban megkönnyíti az ember dolgát :)
2010. dec. 10. 19:34
 3/4 anonim ***** válasza:
A 30 naposban lehet aludni végig? Mennyibe kerül? Mert nekem is sok a pepecs,meg reggel sokszor időm sincs betenni a lencsét.
2010. dec. 10. 19:43
 4/4 anonim ***** válasza:

[link]

érdemes innen kinéznde, elég jó árban vannak, de sztem a szemészedet nem árt megkérdezni, hogy javasolja e a te szemedre az adott lencsét :)

2010. dec. 10. 19:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!