Kontaklencsések, nem túl sok a pepecselés nektek?
Figyelt kérdés
Azon filóztam hogy hogyan lehetne gyorsítanom a dolgokat... pl. ha bulizni megyek le kell mosnom a sminkem mielőtt újat teszek fel (nyilván nem ugyanolyan sminkbe megyek bulizni mint amibe suliba péntek este) és nem festek rá a régire, de ahhoz hogy lemossam a sminkem ki kell vennem a lencsém... kiveszem, smink lemos, lencse újrabetesz, megint smink. Hajnali 3kor hazaérek, akkor is mossam le a sminkem meg vegyem ki a lencsém... :/ lencsét tisztítani kell, stb :/ kicsit sok a pepecselés, ti hogyan teszitek egyszerűvé ezt?
a sminket meg azt mondják nem szabad úgy lemosni h bennvan a lencse...
17/l
2010. dec. 10. 19:24
1/4 anonim válasza:
Én lemostam a sminket úgy, hogy benn volt a lencse..nem lett belőle semmi, azóta is így van, ha napi cserés lencsém van..mondjuk nekem night and day van.Kényelmesebb és havonta veszem csak ki, amikor újat rakok fel.
2/4 anonim válasza:
Szia! Nekem is ilyen lencsém volt, és én is utáltam már, hogy kivesz-betesz, de szerintem próbáld meg a 30 naposat. Beteszed, és egy hónap múlva kiveszed :) Nagyban megkönnyíti az ember dolgát :)
3/4 anonim válasza:
A 30 naposban lehet aludni végig? Mennyibe kerül? Mert nekem is sok a pepecs,meg reggel sokszor időm sincs betenni a lencsét.
4/4 anonim válasza:
érdemes innen kinéznde, elég jó árban vannak, de sztem a szemészedet nem árt megkérdezni, hogy javasolja e a te szemedre az adott lencsét :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!