Mostanában sokat ég, és fáj a szemem. Szeműveges vagyok. Mi lehet a bajom?
Figyelt kérdés
2010. dec. 2. 23:22
1/8 anonim válasza:
Nekem is ugyan ez a gondom, csak én lencsés vagyok. :S
2/8 anonim válasza:
A szemetek hozzászokik a lencséhez. Néha vegyétek le a szemüveget és pihentessétek a szemetek.
3/8 anonim válasza:
Lehet,hogy már gyenge a dioptria,vagy valami szemgyulladás,irritált,allergia.
4/8 anonim válasza:
Bárkinek elfáradhat a szeme (számítógépezés, irodai világítás stb. miatt erre sok lehetőség van), és erre különösen hajlamosak azok, akiknek nem tökéletes a látásuk. Sajnos ez ilyen. Pihentetni kell a szemet.
5/8 anonim válasza:
A sok üldögélés a monitorok előtt azért is rongálja a szemet halmozottan, mert pl. a számítógép előtt ülve elfelejtünk pislogni. A szem kiszárad, megterheli. Használj műkönnyet, nem fog égni a szemed és a fájdalom is megszűnik. Meg persze, ha lehetőséged van, ne ülj annyit a monitorok előtt.
(Műkönny recept nélkül kapható, nem is drága, nekem Tears naturale van, 1000 Ft körüli).
6/8 anonim válasza:
Első vagyok
Nem ülök többet a gép előtt mint általában, sőt szerintem kevesebbet is, bár igaz nem igen tudom kipihenni magam mostanában és késő délután-estefele már fáradt, álmos leszek. Ettől lehet?
7/8 SZEB válasza:
Oké, hogy az internet egy hasznos dolog, de mi lenne, ha erről inkább egy szemészt kérdezél meg? Valószínűleg pontosabb diagnózist fog adni, mint néhány lelkes, ámde nem hozzáértő hozzászóló.
8/8 anonim válasza:
Ugyan ez volt/van a problémám. A szemészeten azt mondta a dokinő, hogy a számítógépezés egyáltalán nem terheli a szemet. A műkönnyet használd, az nekem is bevállt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!