Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mit csináljak? (Kérdésed túl...

Mit csináljak? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
lejárt a kontaktlencsém, nincs szemüvegem szüleim nem adnak pénzt ujra de lejárt meg egésségtelen, és lencse nélkül nem látok 5,5 ös
2010. nov. 27. 18:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Végtelenül fel vagyok háborodva.Remélem,nagyszüleid,vagy egyéb rokonaid vannak,kérj tőlük,biztosan szívesen segítenek,ha másként nem,úgy,hogy elbeszélgetnek a szüleid fejével. Ha ez nem vezet megoldásra,akkor jelezd a jegyzőnek a problémádat,meg fogja találni rá a megoldást.No,de nem állóháborút kell kirobbantani,hanem a rendes utat járni.1./szülők,2./rokonok,3./jegyző
2010. nov. 27. 18:56
 2/7 A kérdező kommentje:
az a probléma hogy a szüleim igyis sok pénzt kérnek a nagyszüleimtől:S
2010. nov. 27. 19:00
 3/7 anonim ***** válasza:
bocsi, de ezt nem hiszem. Én is lencsés vagyok, de szerintem olyan nincs, hogy ne legyen szemüveged. ha ennyire fontos a szemed egészsége, akkor vajon mit hordasz, amikor otthon vagy és kiveszed max 12 óra után a lencsédet? Gondolom nem mész rögtön aludni, biztos tv-zel. Vagy addig hordod? Na hogy is van ez?
2010. nov. 27. 19:06
 4/7 A kérdező kommentje:
széttört
2010. nov. 27. 19:12
 5/7 A kérdező kommentje:
sajnos anniy neki próbáltam megcsinálni de vége
2010. nov. 27. 19:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát így már érthető, bocs a szkepticizmusért. Kérj karácsonyi előlegként a nagyiéktól vmi olcsó szemüvegre valót, most mindenhol akcióznak. Talán megszánnak a nagyszülők, szorítok, hogy így legyen.
2010. nov. 27. 20:44
 7/7 A kérdező kommentje:
bocsi de leirtam hogy lencsés vagyok szemüvegbe nem tudok sportolni, +mindig összetörik mint most is
2010. nov. 27. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!