Mi az amit látok? Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
szóval, ha nézek valamit, akkor pár kör van a szemem elött. vagyis a szememen, mert nem a távolban látom őket, szal a szememben vannak, vagy hogy fejezzemki magam. Kör alakúak...kb így néznek ki : kör, aztán átlátszó rész, aztán egy sötétebb kör, ésa belső része világos. ebből pár van " összekapcsolódva" . ez mi lehet? nem fáj a fejem többször, mint másknak, tökéletesen látok, ezek nem zavarnak, csak ha valami világosat nézek.2010. dec. 30. 21:51
1/8 anonim válasza:
Én is szoktam látni a szememben "úszkáló" alakokat. Bár én inkább kis pálcikákat. Általában észre se veszem, viszont néha (főleg ha sok a fény), kissé zavaróak.
2/8 A kérdező kommentje:
én se veszem észre őket mindig. És elég hosszű a szempillám, többször azt hiszik ki vagyok festve, ha ez számít
am 13/L
2010. dec. 30. 22:05
3/8 jakoca válasza:
Nekem is vannat ezek a térkép szerü karikákstb 4 éve,a balszememből felszívódott de a jobban ott van és néha zavar.
4/8 anonim válasza:
Szia
Ezek az úszkáló valamik a szemedben megerőltetés miatt elpattant hajszálerek.(de lehet hogy a vérnyomásod miatt ha estleg magas)
Ha elmész szemészetre fel fognak írni egy vény nélkül kapható "vitaminkeveréket" , ami segíti a felszívódását.
5/8 anonim válasza:
inkább kérdezd meg mit nem látok.Nyizsd ki a szemed azt látni is fogsz valamit.
6/8 anonim válasza:
Én pálcikát meg karikát is gyakran látok. Nekem azt mondták, ez rövidlátóknál gyakori jelenség (nekem is van, anyámnak is, és Peter Griffinnek is :D)
7/8 A kérdező kommentje:
voltunk szemészeten, nem láttak semmit a szememben , semmi problémát. és a vérnyomásom alacsony, nem magas
2011. jan. 11. 12:37
8/8 anonim válasza:
Sok minden lehet, a leírásod nem elég pontos a megértéséhez. Ha szabálytalan alakú, fonálszerű képződményekről van szó, azok leszakadt érdarabok. Ezeknek a fonalaknak vannak "csomópontjai", ezek világos belsejű, zárt köralakokra emlékeztethetnek. De ezen kívül még egy csomó entoptikus (szemen belüli) jelenség létezik, és nagy részük semmiféle betegségre nem utal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!