Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mi a baj a kontaklencsémmel?

Mi a baj a kontaklencsémmel?

Figyelt kérdés

Mikor elekzdtem ezt hazsnálni, akkor egy nagyodrágát vettünk, és az tökéletes volt. Nem is érzetem. Viszont most kipróbálunk egy olcsóbbat is. Az egyik bartánőm is onnan veszi a lencséket, az olcsóbból, ahonnan mi, és neki tökéletes. Viszont nekem égetett, csípett harapott minden. Nem mozgott, de fájt.

Most pedig kiprobálunk még egy újabb fajtát, ami ugyan olyan olcsó mint az előző. Na ez meg! Az egyik még épp ahogy elviselhetően okés, de a másik. Mindkét oldala csúszkál. Az egyik kevésébé, de az is. Ha becsukom a szemem hosszabb időre kb 5 mp, nem csak pislogás, és kinyitom, akkor fel v le csúszik nemtom hova, de csúszik.

Mindkettő homályos, és rengetegszer kell pislognom.

Az a kérdésem, h vajon mit csinálhatnék, és hogy a bártnőmnek miért volt tökéletes, nekem meg sz.r?

2010. nov. 25. 21:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem egyforma szemetek. Ne kísérletezz a lencsékkel, viseld azt, amelyiket a szakember ajánlja. Én is kipróbáltam sokféle lencsét - természetesen orvosi felügyelet mellett - és nekem is időbe telt, mire rátaláltam arra, amelyik minden tekintetben megfelelő. Nem tudom, hol vetted a nagyon drága lencsét, ill. most ezeket az olcsóbbakat, de a Vision-nél pl. adnak próbalencsét. Kipróbálhatsz többfélét is - hordod 1 hónapig - aztán kiválaszthatod, hogy melyik a legmegfelelőbb a szemed, ill. a pénztárcád számára is.
2010. nov. 25. 21:43
 2/2 A kérdező kommentje:

Tökjó. Szólok anyunak.

Köszi =D

2010. nov. 25. 22:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!