Tegnap kaptam szemüveget, miért nem látok vele normálisan? Homályos minden, ha eltelik egy kis idő aztán jobb lesz? Vagy menjek vissza?
Sziasztok.Sokkal de sokkal rosszabbul látok vele mint nélküle, +0.5ös
Azt mondta a doktornő hogy kell egy kis idő mire megszokom,de nagyon rossz,a fejem is fáj tőle
1.) fiú vagyok
2.) azt mondta a doki hogy mivel cilinderes kell egy idő hogy megszokjam és használjon is valamit ez a car
3.) olvasgattam a cilinderesről és mindenkinek sok idő kellett h megszokja,meg hogy hányinger,fejfájás,szédülés jelentkezik,de azt nem tudom hogy a látásom iis változik-e majd vagy az marad homályos
4.) nem hiszem hogy egy nap alatt ennyit romlott volna a szemem... :)
Én most nyáron kaptam cillinderes lencsét, de én rögtön megszoktam. Bár én már régóta szemüveget hordok. Kb olyan volt mint amikor letörölték volna a képernyőt és jé végre látok élesen megint :D Persze azóta már megint nem látok teljesen élesen. Folyton romlik a szemem :S Meg nem is kaptam meg a fél dioptriát (mert annyit romlott a szemem) csak negyedet, hogy ne romoljon tovább a szemem. Szóval most tartok -4,75 nél és feles cillindernél. De am -5ös kéne.
16/l és a hatos válaszoló. Ha most van először szemüveged, akkor tényleg meg kell szokni. Nekem is így volt még annó. Igaz én hamar megszoktam, mert élveztem, hogy látok :D (Rögtön -2,5-essel kezdtem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!