Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Szem injekció utáni mellékhatás?

Szem injekció utáni mellékhatás?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kb másfél hónapja kaptam mindkét szemembe Avastin injekciót, azóta az egyik szemem homályos lett, a másikkal kicsit feketén látok, mintha a látó téren kívül látnám a dolgokat. Nem tudom köze lehet-e hozzá. Az magánorvosom nem mond semmit, a TB-n alapuló orvos meg a magánhoz küld. Egyébként cukor

beteg vagyok, még nincs rendesen beállítva.

Valakinek volt hasonló tapasztalata vagy baráti körben?

Köszönöm a segítséget válaszokat!

ápr. 18. 22:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Sote szemklinika
ápr. 18. 22:11
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem a cukor okozott ilyet.

Mit értesz azon, hogy "nincs rendesen beállítva?" Inzulinos vagy?

ápr. 18. 22:32
 3/5 A kérdező kommentje:
1-es tipusú cukorbeteg.
ápr. 19. 00:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Valamit mondania kellene pedig, de érdekes cikkek vannak arról, hogy külföldön ezt ilyen célokra nem is nagyon akarják engedélyezni, inkább a Lucentis-t ajánlják, ami drágább, de konkrétan erre való.
ápr. 19. 11:38
 5/5 anonim ***** válasza:
A múlt hónapban kaptam a hatodik Avastin injekciómat a jobb szemembe és semmi ilyesmit nem tapasztaltam. Sőt, nekem kifejezetten javult a látásom tőle. Viszont nem cukorbetegségre, hanem makula degenerációra kapom.
ápr. 19. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!