Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mi lehet a baja a szememnek?

Mi lehet a baja a szememnek?

Figyelt kérdés

Kontaktlencsét hordok egy pár hónapja,az elején nem is volt semmi gond.Kb.2 hete először elkezdett szúrni a szeme,majd vörös lett alul.Aztán ez így maradt.Most egy pár napja már egyre durvábban véres,tegnap még csak alul,meg a külső szemzug,ma reggel felkeltem,és az egész,de csak a bal szemem,a jobb csak egy picit,és időnként szúr,vagy viszket,reggel pedig homályosan látok.Ma megyek dokihoz.

Szerintetek mi lehet ez?A lencsét ne használjam addig,amíg meg nem gyógyul a szeme,ugye?

16/L

2010. nov. 10. 05:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Ilyen esetekben kell a szemüveg. Ha van, használd azt. Nekem minden ismerősömnek van szemüvege is, aki hord kontaktlencsét.Hogy mitől van ez, az orvos ma megmondja. :)
2010. nov. 10. 05:57
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi:)

Van szemüvegem,itthon általában azt hordom,meg régen is szemüveges voltam közel 1 évig,de én jobban szeretem a lencsét,főleg,ha kimozdulok itthonról.

2010. nov. 10. 06:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!