Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Erős dioptriájú lencséd...

Erős dioptriájú lencséd milyen vékonyítással készült, mennyire vagy megelégedve a végeredménnyel?

Figyelt kérdés
-/+6 és felette levő dioptria érdekelne

jan. 9. 22:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem pluszos és felette van, de adatra nem tudom, hogy mennyire lehet vékonyítva.

De nincs vele semmi bajom, teljesen jó.

jan. 10. 15:26
 2/4 retektorta ***** válasza:
-6 dioptria, azt hiszem talán 4 féle vékonyítás lehetett, ebből a legvékonyabbat nem ajánlották a konkrét lencsékhez tehát a második legvékonyabb lett. Elégedett vagyok, bár annyiba került, hogy nem írom le inkább.
jan. 11. 18:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem is -6. Hát bevallom lehetne vékonyabb, pláne mert most egy vékony keretet hordok, amiből totálisan kilóg.

Ugyanakkor megtanultam elfogadni, ez is hozzám tartozik. Szerintem egyáltalán nem csúnyít rajtam, és más szemüveges embereket sem láttam soha ettől csúnyábbnak. A szemüveg menő :)

jan. 14. 18:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Igaza van a harmadik válaszolónak! Számomra kimondottan vonzóak az erős szemüveget viselő nők!
jan. 15. 03:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!