Kikapcsilt egy jóideje a kékfényszűrő a mobilon, nem vettem észre. Azon dolgozom, akár napi 12 órát is nonstop. Nagyon gyengének érzem a szemem. Szerintetek károsodott?
Figyelt kérdés
Egy hónapja rengeteg lett az online munkám.
Előtte egy Samsungom volt de a nyáron kedvezően vettem egy magas kategóriás Honort.
A fényérzekeloje össze vissza ugrál, sokszor túl magas fényen van.
Most egyre rosszabb lett, megnéztem a beállítása it ami ezen a szinten természetes lenne, hogy jó, hát pocsék. Nem foglalkoztam vele mert a munkára koncentráltam.
Most azt vettem észre hogy nem követi a szemem a fényviszonyokat,homályosan látok sokszor.
Szerintetek egy hónap alatt károsodhatott a szemem ettől?
tegnap 11:00
1/5 A kérdező kommentje:
*Kikapcsolt
tegnap 11:01
2/5 anonim válasza:
Biztos hogy nem. Maximum kicsit elfáradt
3/5 Gabi bácsi válasza:
Vegyél egy olcsóbb telefont, az nem ugrál.
4/5 A kérdező kommentje:
Utolsó. Az is van de lassú már
tegnap 12:30
5/5 anonim válasza:
Akkor kapcsold ki a gyári szabályozást és állítsd be ezzel:
Meg persze először is el kéne dönteni, hogy a kékfényszűrővel van gondod (ami egyébként is parasztvakítás) vagy a túl gyors fényerő-szabályozással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!