Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Normális hogy rosszabbul...

Normális hogy rosszabbul látok mint eleve miután leveszem a szemüveget?

Figyelt kérdés
Életem első olvasószemüvege, optikusnál csináltattam. 1,5 és 1,25. Eddig bár nagyon kényelmetlenül, de tudtam olvasni nélküle. Most egy pár napja használom, de ha nélküle akarok olvasni, sokkal rosszabb a helyzet mint eddig. A legrosszabb közvetlenül a levétel után, amit meg is értek, de mintha alapból is rosszabb lenne mint volt. Ilyen gyorsan megszokta volna a szemem a jót, hogy most jobban féltűnik hogy rossz, vagy mi?
dec. 1. 07:46
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Persze, mivel hozzá szokik a szemed a szemüveghez. Nekem is ilyen, kell pici idő, míg kitisztul.
dec. 1. 08:09
 2/2 anonim ***** válasza:
Normális, ezért nem ajánlatos nagyon kis dioptriás szemüvegeket hordani (1 dioptria alatt, plusz és mínusz is), pláne tartósan.
dec. 1. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!