Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Valami belement a szemembe és...

Valami belement a szemembe és sehogy se akar kijönni..mit csináljak?

Figyelt kérdés
Lassan 1 órája érzem hogy szúr valami.Próbáltam kimosni többször is de nem sikerült.Az elején nagyon könnyezett,akkor azt hittem azzal kijön de nem.
nov. 18. 11:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az már rég kijött amúgy... Ahogy belement pillanatok alatt távozott is a könnyel. Inkább csak begyulladt vagy megszúrta a szem oldalsó részét és azt érzed szúró érzésnek.
nov. 20. 12:14
 12/14 anonim ***** válasza:
49%
Persze szaruhártyasérülés jó hogy nem mindjárt retinaleválás. :D Ha minden ilyesmivel a szemészetre futkosnának rögtön az emberek a valós betegek sosem kerülnének sorra. Ha nem jött ki az öblitéssel és nem látod benne az idegen cuccot akkor jobb pihentetni mert a sok piszkálástól csak begyullad. Reggelre valószínű a szemed sarkában lesz ami belement. Ha mégmindig nagyon rossz akkor el lehet menni valóban a szemészetre.
nov. 20. 18:30
 13/14 anonim ***** válasza:

12!

Biciklizés közben egy nagyobb repülő rovar (talán méh) ütközött a szememnek. Szaruhártya sérülésem lett. A szemészeten kaptam rá kenőcsöt és cseppet,amit minimum egy hétig használnom kellett.

Ha bármi kisebb kemény darab kerül a szembe,de az illető csak dörzsöli és dörzsöli,akkor ugyanúgy kialakulhat a sérülés. Csak akkor magának okozza az ember.

Amúgy én másnap reggel már ki sem tudtam nyitni a szemem.

nov. 20. 19:19
 14/14 anonim ***** válasza:
Azért más egy nagy repülő rovar ami a szemdbe csapódik. Meg mondjuk egy szempilla.
nov. 20. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!