Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mi történhet vmint. Tényleg...

Mi történhet vmint. Tényleg allergiát okoz?

Figyelt kérdés
Amikor a szememet festettem...(csak bulikra szoktam), akkora szememnél amikor az alsó részével küszködtem, akkor egy kicsit erősebben nyomtam rá a cerkát a szememhez és most kicsit fura....nem a szememet "böktem" meg hnem a bőrre nyomtam erősebben és az egy kicsit a szememet, vagyis rem eltudtam magyarázni, és bocsi ha hülyén írtam :S Szerintetek lessz valami baj, vagy ez most csak kicsit megböktem és majd elmúlik ? köszönöm hogy elolvastad és köszönöm a segítségedet is :)
2010. nov. 5. 14:09
 1/1 anonim ***** válasza:

Allergiát akkor okoz, ha allergiás vagy. Ha nem vagy az, nem fog történni semmi.

Ha allergiás lennél, már korábbi használatkor kiderült volna.

Amit leírtál, viszont okozhat gyulladást, ha nem múlik el 1 nap alatt a fura érzés, akkor doki, mert a gyulladás károsítja a szemet.

2010. nov. 5. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!