Adruu00 kérdése:
Kékfény szűrő réteg eltávolítása?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Most lett először szemüvegem. Amikor volt a szemvizsgálat, az optikus sorolta az opciókat lencsékre, mondta, hogy van sima kékfény meg extrán kék fény szűrős, kifejezetten azoknak, akik monitor előtt dolgoznak. Mondtam, hogy arra nem lesz szükség, hiszen heti max 2-3 órát monitorozok, telefonozni is csak esténként szoktam, elég sima kékfény szűrő, hiszen főleg vezetek napközben, ahhoz kell a szemüveg. Szó ami szó, mégis extra lett, amit a megrendelő lapon nem figyeltem, de aláírtam, így ők nem vállalnak felelősséget.
Van lehetőség a réteg eltávolítására, vagy mindenképpen új lencse kellene? Eléggé zavar ez a folytonos “szépia filter” amit kaptam.
nov. 9. 16:26
1/2 anonim válasza:
Elég nyilvánvalóan nem lehet szelektíven csak egy réteget leszedni...
2/2 anonim válasza:
Amúgy is teljesen felesleges a kékfény szűrő. Mindent be lehet állítani a monitoron, mi a francnak az egész világot sárgásnak látni emiatt? Meg egyébként is áltudomány.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!