Hol éri meg szemüvegt venni? A kis optikák az olcsóbban vagy a nagy cégek?
Csak kíváncsiságból kérdezem: hogy jön össze a 100 ezer forint, ha ennyire fapados, gyenge szemüveget hordasz? 1 dioptriához nem is szükséges vékonyítani a lencsét, ezt csak 3 felett ajánlják. A cilinder pedig semennyivel nem drágítja meg a lencsét.
Én legutóbb az Optikshopból rendeltem komplett szemüveget, mert ott találtam tetszetős választékot. Két évvel később az Ofotértben rakattam bele új lencséket, de azokkal nagyon, nagyon nem vagyok megelégedve.
Az Ofotért és a Vision Express egyébként egy cég, nem is értem, miért éri meg nekik párhuzamosan fenntartani két teljesen megegyező profilú üzletláncot. A Válsággal nincs tapasztalatom, de tudtommal csak azért olyan olcsó, mert alig van választék. Ha sürgősen kell szemüveg, akkor biztosan megteszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!