Tudom otthon ellenőrizni, hogy távolra jól látok-e?
Figyelt kérdés
Találtam online teszteket, de ezek általában azt ellenőrzik, hogy olvasási távolságra jól lát-e valakima 07:39
2/5 A kérdező kommentje:
Ha tudnám mekkorák a számok rajta, akkor ezt meg tudom csinálni úgy is, hogy kirakok megfelelő távolságra (annak már utána olvastam, hogy 6 m-ről kell olvasni) szövegeket, de sajnos ezt nem tudom
ma 07:51
3/5 anonim válasza:
Jókor jut eszedbe ez.
Októberben az ofotért üzletekben ingyenes látásvizsgálat volt. Ott megmondták volna neked ingyen egész októberben bármikor.
4/5 anonim válasza:
Pl. odakint megnézed, hogy az utcanév táblákat, feliratokat milyen távolságból tudod elolvasni. Ha van egy jól látó fiatal batátod, az övével összehasonlítod. Szülővel nem jó, mert akinek olvasó szemüveg kellene már, az távolra extra jól lát, és nem teális viszonyítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!