Van különösebb oka annak, hogy csak az egyik szem romlik?
Figyelt kérdés
Jópár évvel ezelőtt mindkét szemem 0.25 közötti dioptriás volt. Nemrég vettem észre viszont, hogy az egyik szemem drasztikusan romlott aligha látok vele, csak sokáig nem vettem észre mert a másik szem kompenzált. Ennek van általában oka vagy csak úgy történik?okt. 16. 09:31
1/2 anonim válasza:
Menj el orvoshoz mindenképpen. Ha csak az egyik romlik ennyire, akkor annak nem az életkor az oka.
2/2 anonim válasza:
Irány a szemészet! Nekem makula degeneráció okozott ilyet. Gyakorlatilag néhány hónap alatt annyit romlott az egyik szemem, hogy már olvasni sem tudtam vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!