Mik a tapasztalataitok a kékfény szűrős szemüvegekkel? Akiknek van kékfény szűrős szemüvege, monitor szemüvege.
Figyelt kérdés
okt. 2. 21:50
1/6 anonim válasza:
Semmi értelme. Minden modern eszközön, pl. telefon, van már kékfényszűrő.
2/6 anonim válasza:
Nekem tetszik, hogy “melegebbek” a színek, miközben a monitort bámulom napi 8-10 órában. 😅
Megnyugtatja a szemem.
3/6 anonim válasza:
En tévét nézek vele. Állítólag a narancssárgát kell venni, ennyit tudok.
4/6 anonim válasza:
Parasztvakítás a köbön.
Nem színhelyes, hasraütésszerűen szűr egy értéket, kékes árnyalatot ingyen is le lehetne venni telefonon, monitoron, tv-n. De egyébként is egyszer valaki rákezdte, aztán mindenki rákot akar kapni a kéktől. Ki se menjetek derült időben, tiszta kék az ég!
5/6 anonim válasza:
Nekem kékfényszűrős az állandó szemüvegem, nekem nagyon jól jön, főleg monitor, egyéb megjelenítőket nézve hosszútávon, és amin lehet bekapcsolom a kékfényszűrést is. Régen nagyon jól bírta a szemem ezeket, de ma már nekem nagyon kellenek ezek a kékfényszűréses dolgok.
6/6 anonim válasza:
Nekem jót tesz, és elégedett vagyok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!