Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » A szemészeti vizsgálathoz, mi...

A szemészeti vizsgálathoz, mi köze van annak hogy Kventiax-ot szedek?

Figyelt kérdés
A szemészeti vizsgálathoz, mi köze van annak hogy Kventiax-ot szedek? Ma (2024.09.10.) reggel el voltam szemészeten. Ki derült hogy olvasó szemüveg kellene. De szemüveget nem írtak fel! Kérdés miért nem írtak fel olvasó szemüveget, ha az szükséges lenne? A másik kérdés a szemészeti ambuláns lapra hogy kerül a "Szkizoaffektív zavar"? És honnan vette a szemész hogy nekem Szkizoaffektív zavarom van? Az igaz hogy Kventiax-ot szedek! De an Kventiax-ot "Elalvási és átalvási zavarok, Kevert szorongásos és depressziós" zavarokra írták fel. Akkor a szemész orvosnő hogyan kreál egy Kventiax gyógyszer szedésből Szkizoaffektív zavart? Érti ezt valaki? Most egy szemész orvosnő azt írja hoga nekem Szkizoaffektív zavarom van. Ami egy Pszhiátriai betegség! És nem szemészeti betegség? Mi köze van a szemészeti probélmmámnak a pszhiátriai betegségemhez? Nem, és nem halucinálok!

szept. 10. 14:45
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!