Nyitott szemmel alszom?
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy pár napja bealudtam órán s a körülöttem lévők eléggé megijedtek tőlem mert elvileg nyitott szemmel aludtam. S úgy nézett ki mintha "megszállt volna valami" hiába mondtam nekik hogy eleve a szem az alvás közben is mozog mindenkinek mivel álmukban is nézelődnek. Totál beparáztak tőle. Aznap mikor hazamentem megkérdeztem a szüleimet, hogy történt-e már ilyen erre mondták hogy szinte rendszeresen így alszom. Ez ellen lehet tenni valamit?
(17 éves vagyok mielőtt még le tiltana az oldal az osztály illetve a szüleim említése miatt.)
Előre is elnézést kérek az esetleges helyesírási/fogalmazási esetleg rossz kategóriába tételi hibákért. Már elég kómásan írom ezt ki mert épp egy túl gondolás utáni pillanatban jutott ez eszembe.
Szerintem már válaszoltál a saját kérdésedre. Igen, nyitott szemmel alszol. Legalábbis ha hiszel az osztálytársaidnak/szüleidnek.
A második kérdésedre nem tudom sajna a választ, az előttem lévő válaszoló már megtette.
Én csak nagyon beállva aludtam párszor nyitott szemmel, dr azt nem furának, viccesnek találták
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!