Van itt olyan aki fél szemére vak ? Tehát a ball vagy a jobb szemre nem lát semmit. És engedik e így a b kategóriás jogsit így?
Figyelt kérdés
Szeretném màr le tenni a jogosítványt de ettől tartokszept. 5. 18:07
1/7 anonim válasza:
Igen engedik. Engem is meglepett, de csak a hivatásos jogosítványhoz kell "két szem".
2/7 A kérdező kommentje:
Mit jelent a hivatásos jogosítvány és a nem hivatásos?
szept. 5. 18:30
3/7 anonim válasza:
A sima B kategóriás személyauto az nem hivatásos.
4/7 anonim válasza:
Egyébként a szemorvostol tudom ezt aki műtötte a szememet pár éve. Féltem hogy mi lesz ha elveszitem a latasomat az egyik szememre. Azt mondta hogy attól vezethetek (bár elképzelni nem tudom hogy...), ez akkor lenne probléma a jogsinal, ha hivatásos sofőr lennék.
5/7 anonim válasza:
Rákóczi Feri (műsorvezeto is vak a bal szemére és vezet).
6/7 A kérdező kommentje:
Valami korlátozás lesz a jogosítványomban?
szept. 5. 18:44
7/7 anonim válasza:
Ha egyik szem tökéletes B kategória lehet.Lehet hogy meghatározzák mely időszakban vezethetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!