1/8 anonim válasza:
Elvileg meg, de én inkább sztk-ban nézetném meg.
2/8 anonim válasza:
Konkrétan az Ofotérttel nincs tapasztalatom, más optikában csináltattam a szemüvegem. Ott úgy van, hogy ott optometrista vizsgált meg, aki azt mondta, hogy ha bármilyen olyan elváltozást lát, aggodalomra ad okot, akkor továbbküld szakorvoshoz, illetve náluk dolgozik is egy szakorvos.
3/8 anonim válasza:
Igen, bár azt megbántam, hogy legutóbb náluk cseréltettem lencsét a szemüvegemben.
4/8 savelog válasza:
Szerintem nem.
De ez igaz minden olyan helyre ahol nem orvos méri a szemedet.
2x voltam mindkétszer tök más mértek. Direkt figyeltrm arra, hogy mindkétszer kipihenten érkezzek, ne gyilkoljam a szemem olvasással előtte, nehogy mást mérjenek. Vittem szemüveget is, de nem igazán tudták jól belőni.
Bifokális szemüveget készíttettem, de nem használom, mert nem látok benne rendesen. Nekem eddig csak az jött be, ha orvoshoz mentem és az mérte be.
Nem mind1 ki méri, optometrista vagy szemész orvos.
5/8 anonim válasza:
#4 A szemész és az optometrista is pontosan ugyanazokat a gépeket használja a méréshez, az olvasós teszt pedig annyira szubjektív, hogy senkit sem lehet okolni az eltérő eredmények miatt.
6/8 anonim válasza:
#4 Tényleg nem. A szemész szakorvos által felírt szemüveggel rosszul láttam, az optometrista utána bemérte és negyed dioptria eltérés volt az ő általa mért között és a cylinder érték is eltért. Az optometrista által mért szemüveg tökéletes lett.
7/8 anonim válasza:
Nem volt jó nekem az ofotért. Egy másik helyen, másik szemészorvos nézett meg egy kis magánboltban, de jobb lett. Nem vált be nekem az ofotért.
8/8 anonim válasza:
Nekem már 3-szor nagyon jó szemüveget csináltak, egyszer nem. De most mégis oda megyek új szemüvegért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!