A szemüvegben a lencse széle tükrözi a fényeket, ez javítható?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Holnap viszem vissza a szemüveget, de addig is gondoltam megkérdezem. 2 napja kaptam meg a szemüveget, és amikor hazaértem és belültem a laptop elé, akkor vettem észre, hogy a lencse szélénél, ahol érintkezik a kerettel, ott nagyon erősen tükrüződnek a fények, konkrétan látom a lencse alján és tetején a perifáriás látásomban, ahogy görgetek a képernyőn (azóta más egyéb fényeknél is észrevettem). Esetleg tipp, hogy ez mitől lehet, és hogy tudják-e javítani?aug. 1. 22:08
1/5 anonim válasza:
Ez egy reklamációs ok. Elvileg ezt könnyen ki lehet javítani, csak gyakorlatilag...
2/5 anonim válasza:
Én is voltam így, leginkább vezetésnél zavart. Kontaktlencsére váltottam, így megszűnt a probléma :) Ha gondolod akkor próbáld ki a lencsét, sokkal kényelmesebb is :)
3/5 anonim válasza:
A szemüveglencséid széleinek felpolírozása okozza a problémádat ahol "kilóg a keretből. Annak a reflexióját látod!
5/5 anonim válasza:
Nagyobb dioptriák esetén gyártástechnológiai okok miatt (pl. vékonyítás) előfordulhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!