Levált a szemüvegkeretről a szár! Javítható?
Figyelt kérdés
Egyik pillanatról a másikra levált a bal oldali szár (nem letört) Vision Expressben vettem, van rá plusz garancia is azt hiszem, ha beviszem megcsinálják? Illetve mennyi idő? Sajnos csak ez az egy szemüvegem van és nincs pénzem újra.2021. dec. 19. 21:36
1/7 anonim válasza:
Csak az a kis csavar esett ki belőle? Persze, seperc megcsinálják.
2/7 anonim válasza:
Persze, meg tudják csinálni. Ha csavarozni kell, akkor azt, ha kicsit hegeszteni kell, akkor meg azt. Elviekben pár órán belül kész, ha kiemeled a tényt: nincs másik szemüveged. Főleg, ha garanciát is adtak rá.
Egyébként, ha eltörik a szár, az is cserélhető.
3/7 anonim válasza:
Nekem mondjuk nem esett le, de pár perc alatt visszanyomták a csatlakozásánál ezt a fekete cuccot, gondolom arra gondolsz. Főleg, ha garanciás is, menj vissza minél hamarabb. Egyébként, csak kíváncsiságból, nélküle milyen a szemüveg? Kényelmetlen? Gondolom a szárban futó fém szál vége látszik most.
4/7 A kérdező kommentje:
Kedves 3-as! Igen arra gondoltam, elég kényelmetlen mivel nem egyenes amikor rajtam van.
2021. dec. 19. 22:08
5/7 anonim válasza:
Oh, értem, nekem épp az a bajom, hogy valahogy vastag, és a csatlakozásánál, ahol odanyomódik a szárhoz, nyom az egyik oldalon...Gondoltam levenném róla, de akkor úgy néz ki ez nem járható út :D Szerintem meg lehet csinálni, nem sok időbe kellene telnie, persze, ha az egész lejött, az nem tudom milyen. De az biztos, hogy nem napok kérdése, szerintem. Maradj ott, és várd meg, hajrá !
7/7 A kérdező kommentje:
Kedves 6-os! Nincs meg a csavar.
2021. dec. 20. 10:45
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!