Szemhéj feldagadása?
Tegnap arra keltem reggel, hogy fel van dagadva a bal szemhéjjam.
Kicsit fáj és kicsit piros, de nem váladékozik szerencsére.
Mi lehet ez?
Próbáltam 2× kimosni kamillás vízzel is hátha jobb lesz, az átmenetileg jobb érzés volt de utána ugyanúgy maradt. Allergiás eddig semmire se voltam, próbáltam allergia elleni szemcseppet hátha mégis ez lenne, az se segített.
Orvoshoz most nem tudok menni, mit tudnék csinálni otthon? Kinek volt már ilyennel dolga?
Azóta kenegettem és már nem piros és nem is fáj.
Viszont még mindig nem fakadt ki és most egy ilyen kis gömbben van feldagadva, a szemhéjjam többi része normálisan néz ki.
Használjam a krémet és a kamillát tovább? Mennyi idő alatt jön ez helyre?
Voltam szemészeten és azt mondták hogy tényleg árpa. Viszont nem adtak rá semmilyen kenőcsöt és szemcseppet se. Azt mondták még hogy valószínűleg magától el fog tűnni úgy mint egy pattanás de akár hónapokig is eltarthat ez.
Nem szeretném hogy ez hónapokig ott legyen a szememen:( mivel tudnám felgyorsítani a gyógyulást?
Azt mondták hogy ha nem tűnik el mint egy pattanás akkor ki fog fakadni, de én nem így vettem észre eddig hogy efelé haladna.
Mit csináljak vele? Nem nagy a pukli, nem is fáj és nem piros, csak esztétikailag nem szép így
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!