Szén monoxid okozta átmeneti vakság?
Figyelt kérdés
A minap marihána fogyasztás közben egy pincében egyszer csak rosszullettem majd homályosbol teljesen elment a látásom és majdnem elájultam. Ekkor egyből felvittek a barátaim a pincéből a frisslevegőre ahol visszatért a látásom és jobban lettem. Akkor kezdtem rosszul lenni mikor a már parázsló fa egyszercsak magátol lángra kapott a kazánban. Ez a szénmonoxid miatt lehetett? vagy vajon miért?...2010. okt. 31. 01:54
1/4 anonim válasza:
szerintem meg beütött az anyag... nem kéne ennyit szívni.
tuti nem a parázstól volt.
2/4 anonim válasza:
A THC miatt volt. Érzékeny vagy nagyon rá. Nem kéne többet szívnod, akármilyen "fájdalmas" is ez most neked, mert rohadt rossz következményei lehetnek.
Jó, hogy számít a társaság meg a feeling, elhiszem, hogy adja magát az, hogy te is szívsz, de gondolj előre 10 évet...
3/4 A kérdező kommentje:
Nem hiszem h a fű miatt lehetett mert elég rég óta szivok és még hasonló rosszullétem sem volt tőle soha..
2010. okt. 31. 15:22
4/4 anonim válasza:
Az ijedtségtől is lehetett szerintem.Nekem olyan volt már olyan, hogy az ijedelemtől rosszabbul láttam, mint ahogyan egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!