Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Miért lettet divatba ezek a...

Miért lettet divatba ezek a nagy lencse átmérőjű szemüvegek?

Figyelt kérdés

Dioptriás szemüvegeknél nem értem hogy miért lett mostanában divat az a nagy kerek lencse?

Nekem nagyon nem tetszenek, hat nem sokkal jobban áll egy keskeny kisebb keretű szemüveg aminek kisebb a lencse átmérője?

Kb 10 vagy 15 évvel ezelőtt normális szép szemüveg keretek voltak divatban, de mostanában ezek a nagy csúnya keretek.

jún. 12. 17:13
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
Neked nem tetszik ennyi. Másnak meg igen. Lehet venni most is mindenféle keretet, divattól függetlenül. Az hogy most ez a trendi téged nem fog korlátozni.. :D
jún. 12. 17:20
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
Mert mivel jobb az a pici keret, ami olyan, mintha állandóan egy budiablakon kéne kinézni?
jún. 12. 17:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Pont, hogy a nagy mögül jobban kilátsz... Amúgy olyat hordj ami neked tetszik.
jún. 12. 17:30
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Nem feltétlen látsz ki jobban a nagy mögül. Elég akkora szemüveg hogy a látótér meglegyen. Szerintem túlzás hogy a szemüveg alja már a szádnál van
jún. 12. 18:20
 5/8 anonim ***** válasza:
87%

A kis lencsés szemüvegeknél tuti, hogy a fél világot nem fedte, a 2 látótér önálló életet élt.

Egy napszemüveg is nem véletlenül nem úgy néz ki csak, mint egy lőrés, mert akkor nem takar eleget.

jún. 12. 19:20
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon nem tetszenek - na, ez szerencsére senkit nem érdekel.

Nekem pl kisebb lencsés van, teljesen oké, de amikor pl "feljebb nézek", akkor megfájdul a fejem, mert ott már elnézek a szemüveg felett.

Mondjuk nekem irtó szrul állnak a nagylencsések, ezért nem is az van, hiába praktikusabb, amúgy.

jún. 14. 11:11
 7/8 anonim ***** válasza:
#6 a nagy lencsébe is elnéznél a szemüveg felett, hiszen felül nincs üveg :D
jún. 14. 17:22
 8/8 anonim ***** válasza:

Ez a divat, pont.

Én távollátó vagyok, nekem nem praktikus, mert munka közben le kell tolnom az orron végére, hogy át tudjak nézni felette.

De ha rövidlátó lennék, a nagy lencse lenne a praktikusabb.

Viszont keveseknek áll jól, úgy kell öltözni és sminkelni, hogy jól nézzen ki.

A Lensmart oldalon látok beküldött képeket, amik elrettentőek. 😂

aug. 19. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!