Miért lettet divatba ezek a nagy lencse átmérőjű szemüvegek?
Dioptriás szemüvegeknél nem értem hogy miért lett mostanában divat az a nagy kerek lencse?
Nekem nagyon nem tetszenek, hat nem sokkal jobban áll egy keskeny kisebb keretű szemüveg aminek kisebb a lencse átmérője?
Kb 10 vagy 15 évvel ezelőtt normális szép szemüveg keretek voltak divatban, de mostanában ezek a nagy csúnya keretek.
A kis lencsés szemüvegeknél tuti, hogy a fél világot nem fedte, a 2 látótér önálló életet élt.
Egy napszemüveg is nem véletlenül nem úgy néz ki csak, mint egy lőrés, mert akkor nem takar eleget.
Nekem nagyon nem tetszenek - na, ez szerencsére senkit nem érdekel.
Nekem pl kisebb lencsés van, teljesen oké, de amikor pl "feljebb nézek", akkor megfájdul a fejem, mert ott már elnézek a szemüveg felett.
Mondjuk nekem irtó szrul állnak a nagylencsések, ezért nem is az van, hiába praktikusabb, amúgy.
Ez a divat, pont.
Én távollátó vagyok, nekem nem praktikus, mert munka közben le kell tolnom az orron végére, hogy át tudjak nézni felette.
De ha rövidlátó lennék, a nagy lencse lenne a praktikusabb.
Viszont keveseknek áll jól, úgy kell öltözni és sminkelni, hogy jól nézzen ki.
A Lensmart oldalon látok beküldött képeket, amik elrettentőek. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!