Szemüvegesek, akik tapasztaltak már ilyet: sokadjára kell visszamenni az optikába, mert rosszul csinálták meg az új szemüveg lencséit. Mit lehet ilyenkor tenni?
Figyelt kérdés
Ti mit tennétek? Milyen lehetőségek vannak?2023. nov. 13. 21:01
2/6 A kérdező kommentje:
#1. Direkt benne van a kérdésben, hogy azokhoz a szemüvegesekhez szól a kérdés, akik tapasztaltak már ilyet.
"akik tapasztaltak már ilyet"
2023. nov. 13. 21:23
3/6 anonim válasza:
Nekem sokszor volt ilyen ha nem a megszokott helyre mentem, elég komplex a lencsém. Visszavittem a szemorvoshoz megnézni, aki miután látta, hogy hibásan van elkészítve irt egy papírt és visszavittem javításra. Gondolom ez hibásan végzett munka, azért javítják.
4/6 anonim válasza:
Nekem garanciával javítottak mindent, de pl az nem feltétlenül az ő hibájuk volt, hanem szar volt a keret.
5/6 anonim válasza:
Nem az optika hibája, hogyha rossz a lencse. Az optika is rendelő a gyárból. :)
6/6 anonim válasza:
Ha multifokális,akkor kicserélik sima lencsére. A különbözetet buktad.
Én pár éve nagy cirkuszt rendeztem, mire elismerték, hogy az egyik lencse ferdén van betéve (másik optikussal megnézettem), és visszaadták a pénzt.
Kb három havonta kellene új szemüveg, mert senki sem tudja normálisan elkészíteni, se a drága se az olcsó optikus. Hiába megyek vissza, max egy cserét ajánlanak 😔
Persze lehet a szememmel a baj, de nem találnak semmit, pedig évente megyek szemorvoshoz, hogy valami nem oké.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!